Pridružite se nam na servisu koles!


Kljub oteženemu zaključku minulega šolskega leta so številne slovenske osnovne šole dokazale, da je kolesarska varnost naših otrok nadvse pomembna. OŠ Bršljin je ena izmed šol, ki se je v sklopu programa Varno na kolesu izredno izkazala in si prislužila glavno nagrado v sklopu razpisa, ki je bil namenjen učencem od 1. do 9. razreda. Glavno nagrado je v sodelovanju z družbo Butan plin podelila Zavarovalnica Triglav, in sicer servis koles za celotno šolo in širšo okolico.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na kolesarskem dnevu na OŠ Bršljin, OŠ Selnica ob Dravi ter na OŠ Ivanjkovci, ko bo potekal servis koles za osnovnošolce in širšo lokalno skupnost.

OŠ Bršljin: 11. september med 10. in 18. uro
OŠ Selnica ob Dravi: 15. september med 10. in 18. uro
OŠ Ivanjkovci: 25. september med 10. in 18. uro


Nagrado so si v minulem šolskem letu učenci OŠ Bršljin prislužili z najbolje ocenjenim predlogom za kolesarski izlet z naslovom S kolesom pod novomeškimi krošnjami. Praktična nagrada bo tako poskrbela, da bodo kolesa učencev in tudi ostalih krajanov brezhibno opremljena ter pripravljena na vse jesenske kolesarske dogodivščine.
   Varno na kolesu letos že devetič zapored združuje šolarje po vsej Sloveniji ter jih spodbuja k varnem in trajnostnem kolesarjenju v šoli in prostem času. Do danes je pri projektu sodelovalo že 26.000 mladih kolesarskih navdušencev iz več kot 250 slovenskih osnovnih šol. Razpis za novo šolsko leto je že objavljen (tukaj), šole pa se nanj lahko prijavijo External link opens in new tab or window(spletna prijavnica) vse do 15. septembra 2020.


                                  

Vabilo_Servis-koles_OŠ-Bršljin.pdf 155.1KB